keskiviikko 10. elokuuta 2016

Vakiomesta: Baby, Get On eli Kedoul

Laiska ruoanlaittaja on sellainen, että hän etsiytyy paikkoihin, joissa on tullut ennenkin käytyä - mikäli safkalla tai paikalla on jotain arvoa itselle. Hinta-laatusuhde, sosiaalisuus, helppous ja maistuvuus ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat omiin valintoihini. Asiakaspalvelu ja sen toimiminen ovat osa kokonaisuutta. Ja mikäs sen parempaa kuin paikka, jossa voi sosialisoida muutenkin ja yhdistää siihen ruokailun. 

Tien päällä viihtyneenä on tullut testattua yksi jos toinen huoltoasema, mutta toistaiseksi ei ole Orikedon Shellin (HelmiSimpukka) voittanutta yksilöä. Toki asiaan vaikuttaa myös paikan läheisyys ja porukka, joka siellä käy. Pikaruokamaisuutensa takia sen voisi teilata alas kuin merenneidon pallonheitolla, mutta olen itse niin hulluna esimerkiksi Paholaisen broileriin ja siinä olevaan bernaiskastikkeeseen, ettei tarvitse välttämättä kahta kertaa kysyä, kelpaisko. 

Paikasta on myös tullut toinen koti, jossa käydään syömässä, juomassa kahvia, pelaamassa pelejä ja jauhamassa paskaa. Mä uskon, ettei moni näe paikan arvoa mitenkään ihmeellisenä tai että siitä pitäisi edes kirjoittaa - itsekin mietin kaksi kertaa - mutta lopulta jokaisesta asiasta löytää kiitollisuuden aiheita, kun sitä alkaa todellisuudessa pohtimaan - miksi minä käyn täällä? 


Viime viikolla tilasin poikkeuksen vuoksi porsaan lehtipihvin ja ranskalaisia. Tän annoksen itseasiassa saa useammassa koossa (S, M, L, XL), joista kuvassa näkyy S-koko. Jos en ihan väärin muista, niin L-koossa taisi olla jo kaksi pihviä. Sama ruoka siis sopii sekä pienemmälle että isommalle syöjälle. Dippikastike olisi saanut omaan makuun olla jotain muuta. Kasvikset ja maissi olivat jotenkin herkullisen rasvaisia eikä toi rucolakaan pahitteeksi ollut ;)

Ruoka: 4/5
+ Pihvi maittava ja mehukas
+ Ranskalaiset hyvin suolattuja
+ Maissi ja vihannekset toimivat annoksessa hyvin
+ Hyvä hinta-laatusuhde
- Salaattipöytä on aika yksipuolinen

Asiakaspalvelu: 5/5
+ Asiakaspalvelu on ystävällistä ja nopeaa
+ Asiakaspalvelijoilta löytyy huumorintajua (tän ehkä huomaa vasta useamman käynnin jälkeen?)
+ Asiakaspalvelijat huolehtivat myös salin siisteydestä, kun muilta hommiltaan kerkeävät
+ Työntekijöiden välinen kommunikointi toimii
+ Kassalla reagoidaan nopeasti, vaikka juuri saapuessasi eivät olisikaan paikalla

Yleisvaikutelma: 4/5
+ Yksinkertainen sisustus
+ Järkevästi suunniteltu linjasto/jonotus
+ Käymälä selkeässä paikassa
+ Ulkoterassi (+- tupakointi)
- Ulkoterassilla usein pöydissä kuppeja, tuhkikset täynnä jne.

Vielä en ole kiivennyt perse tai terveys edellä puuhun. Venailen sitä, että löydän Turusta ravintoloita, joissa olisi esimerkiksi raakaruokaa tai kasvisruokaa, iltaisinkin, suht halvalla ja hyvällä kokoonpanolla. Plussaa paikalle tulisi heti siitä, että siellä voisi sosialisoida muutenkin - ei pelkästään ruokailla. Pure on upea kahvila, mutta ei kata vielä täysin raakatarjontaa.

Muutama hyvä kasvisravintola on löytynyt, muttei oikein sellaista, jota kohtaan tuntis suurta vetoa tai viehätystä. Pistänpä siis sellaisen Universumille tilaukseen ;) On näitä ennenkin mulle toimitettu! :D

Siihen asti, tää beibi käy Kedoul. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti